Title Image

Blog

Endorfiininmetsästystä uudessa osoitteessa

 

Tervetuloa uuteen osoitteeseen

Tervetuloa uuteen osoitteeseen

Endorfiininmetsästäjä-blogi on muuttanut uuteen osoitteeseen: www.endorfiininmetsastaja.fi Tervetuloa niin uudet kuin jo tututkin lukijat! Tästä osoitteesta löytyvät jatkossa kaikki uudet tarinat sekä jo aikaisemmin, vanhassa osoitteessa julkaisemani jutut.

Näissä tupareissa on vain jäitä tarjolla

Käynks mä usein täällä?

Blogin uuden osoitteen tupaantuliaisissa on tarjolla jäitä, huolehdithan mieluisan palautusjuoman itse lempiretkimukiisi!

Metsästäjä kiittää

Metsästäjä kiittää

Nöyränä ja polvillani kiitän veljeäni Koneverkko.com:n Pekkaa sekä Toni Lehtimäkeä blogini siirrosta uuteen osoitteeseen. Pienen datalapioinnin sijaan endorfiinijurtta vaatikin vähän useamman tunkin suostuakseen siirtymään paikasta A paikkaan B. Mutta ei se noiden ketteräin poikain hymyä ja intoa hyydyttänyt. Kiitos!

Seuraa metsästäjää

Seuraa metsästäjää

Endorfiininhöyryisiä touhujani voi nyt seurata tutun Instagram-aliaksen: endorfiininmetsastaja lisäksi myös Facebookissa: Endorfiininmetsästäjä. Sähköpostiinsa blogini päivitykset kerran jo tilanneita kiitän ilahtuneena, mutta pahoittelen samalla: jatkaaksesi tilausta joudut tilaamaan päivitykset blogini etusivulta uudemman kerran.

Mistä haluaisit jatkossa lukea? Kerro toki kommentoimalla juttujani tai lähettämällä sähköpostia: endorfiini ( at ) live (piste) fi

Kiva kun pääsit käymään tupaantuliaisjuhlissani! Toivottavasti viihdyit!

Kommentoisitko? Jakaisitko oman oivalluksesi? Ehkä olet jostain eri mieltä? Tai haluat kysyä lisää?