Title Image

Blogi

Tervetuloa uuteen osoitteeseen

Endorfiininmetsästystä uudessa osoitteessa

Endorfiininmetsästäjä-blogi on muuttanut uuteen osoitteeseen: www.endorfiininmetsastaja.fi Tervetuloa niin uudet kuin jo tututkin lukijat! Tästä osoitteesta löytyvät jatkossa kaikki uudet tarinat sekä jo aikaisemmin, vanhassa osoitteessa julkaisemani jutut.

Tervetuloa uuteen osoitteeseen

Tervetuloa uuteen osoitteeseen

 

Näissä tupareissa on vain jäitä tarjolla

Käynks mä usein täällä?

Blogin uuden osoitteen tupaantuliaisissa on tarjolla jäitä, huolehdithan mieluisan palautusjuoman itse lempiretkimukiisi!

Metsästäjä kiittää

Metsästäjä kiittää

Nöyränä ja polvillani kiitän veljeäni Koneverkko.com:n Pekkaa sekä Toni Lehtimäkeä blogini siirrosta uuteen osoitteeseen. Pienen datalapioinnin sijaan endorfiinijurtta vaatikin vähän useamman tunkin suostuakseen siirtymään paikasta A paikkaan B. Mutta ei se noiden ketteräin poikain hymyä ja intoa hyydyttänyt. Kiitos!

Seuraa metsästäjää

Seuraa metsästäjää

Endorfiininhöyryisiä touhujani voi nyt seurata tutun Instagram-aliaksen: endorfiininmetsastaja lisäksi myös Facebookissa: Endorfiininmetsästäjä. Sähköpostiinsa blogini päivitykset kerran jo tilanneita kiitän ilahtuneena, mutta pahoittelen samalla: jatkaaksesi tilausta joudut tilaamaan päivitykset blogini etusivulta uudemman kerran.

Mistä haluaisit jatkossa lukea? Kerro toki kommentoimalla juttujani tai lähettämällä sähköpostia: endorfiini ( at ) live (piste) fi

Kiva kun pääsit käymään tupaantuliaisjuhlissani! Toivottavasti viihdyit!

Millaisen oivalluksen kirjoitus antoi? Oletko jostain eri mieltä? Haluatko kysyä lisää? Kommentoi alle niin jatketaan keskustelua!