Title Image

Kuka olen?

Terhi Jaakkola, EndorfiininmetsästäjäOlen Terhi Ilosaari, elämystennälkäinen sisällöntuottaja, markkinoinnin ammattilainen, maallemuuttaja, riippumattoilija ja arkiretkeilijä. Luonnossa liikkuminen on minulle elämäntapa ja ulos muiden kannustaminen intohimoni.

Mitä teen?

Kirjoitan, valokuvaan ja ideoin ulkoilemaan innostavia tarinoita. Myyn, kirjoitan ja tuotan sisältöä oman blogini lisäksi myös Retkipaikka.fi-sivustolle, joka on Suomen suosituin luontomatkamedia. Ja ehkä myös sinulle?

Tuotantoja näppäimistöstäni tilannut kommentoi: ”Jutut ovat hyviä, aikataulut pitävät, kerää hyvin lukijoita ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.”

Lukijat lähettävät erityiskiitoksia siitä, että tarinoideni siivillä pääsee tunnelmaan niin hyvin mukaan, että välillä luulee jopa tehneensä saman retken itse.

20 vuoden kokemus niin kansainvälisistä kuin kotimaisistakin markkinoinnin tehtävistä on koulinut keskustelemaan liiketoiminnan ytimestä yksittäisten aktiviteettien sijaan. 

Kaipaisitko ulkoilmanmakuisia ja ripauksella endorfiininkuplintaa maustettua tekstiä tai kuvia? Soita tai lähetä viesti, ideoin siitä eteenpäin!
Postilaatikko: terhi at endorfiininmetsastaja.fi
Puhelinnumero: +358 50 535 9169

Valokuvaaja Jussarön majakan seinällä Kuva: Tom Toivonen

Kirjoituksiani lehdissä

Tilaustöitä Retkipaikka.fi ja Ruokaretki.fi -sivustoilla

Esimerkkejä Endorfiininmetsästäjä-blogin yhteistöistä

Instagram-yhteistyö
Keli clothing: Rannalla & Pyöräretkellä

Terhi Ilosaari, Endorfiininmetsästäjä valokuvaa Kuva: Tom Toivonen

Valokuvaus

  • Kuvapaketti Wild Greenlandin visuaaliseen viestintään
  • Qentinel: Lemmenjoki-kuvasarja.

Mediassa

Endorfiininmetsästystä some-kanavissa

PING Ethics. Allekirjoitin sisällöntuottajien eettisen koodiston. Lisätietoja http://www.pinghelsinki.fi/ping-ethics/

Olen allekirjoittanut PING Ethics – sisällöntuottajien ja yritysten yhteisen eettisen koodiston ja näin ollen sitoutunut noudattamaan PING Ethics -koodistoa.

Retkiluistelija riippumatossa Kuva: Tom Toivonen

COMMENTS

  • 10.10.2018
    reply

    Jani Peltonen

    Hei Terhi! Kerroit tehneesi yhteistyötä Arborahammocksin kanssa. Onko sinulla tietoa vieläkö he toimittavat riippumattoja? Heidän netti sivuillaan ei tunnu tapahtuvan mitään.

Millaisen oivalluksen kirjoitus antoi? Oletko jostain eri mieltä? Haluatko kysyä lisää? Kommentoi alle niin jatketaan keskustelua!