Title Image

Blogi

Punaista ja pimeää

Punaista ja pimeää

Takana niin monta epäonnistunutta lenkkariostosta etten kehtaa edes itselleni myöntää. Kovalla yrityksellä ja liian kiireessä hankittuja. Muut viat ovat olleet vaihtelevia, mutta todella taidokkaasti olen osannut aina ostaa liian pienet.

Upouudet punaiset pirteydet jalassa säntäsin taas valmiina kokemaan uuden pettymyksen, mutta taisinkin rakastua. Riittävä pohjakuviointi, enemmän iskunvaimennusta kuin edeltäjissä, kepeän ketterät ja riittävän ISOT. Onnellisena hahmottelin mielessäni jo ylistyslorua kengilleni, kun silmissä pimeni. Pitkän, valoisan kesän jälkeen on melkein mahdotonta muistaa, että illalla tulee ensin pimeää ja sitten sammutetaan pururadoilta valot. Pimeässäkin pystyy juoksemaan – ainakin pirteän punaisilla kengillä. Viime viikolla testailin otsalamppua liian valoisassa, tänään juoksua liian pimeässä. Huomisen ohjelmaan sopinee hierontaa hämärässä.

Millaisen oivalluksen kirjoitus antoi? Oletko jostain eri mieltä? Haluatko kysyä lisää? Kommentoi alle niin jatketaan keskustelua!